Pieter Roefs

als het gras groen mag zijn

Maak een afspraak

Kunstgras prijzen

Hieronder treft u onze uitgebreide collectie met verschillende soorten kunstgras van het merk Royal Grass. Ieder model heeft haar eigen specifieke kenmerken. Toch is er een overeenkomst tussen alle kunstgrassen: de sublieme kwaliteit. Om ervoor te zorgen dat het kunstgras er zo natuurlijk mogelijk uitziet, is er gebruik gemaakt van diverse innovatieve technieken. Met de producten van Royal Grass kunnen wij het volgende garanderen:

  • 15 jaar garantie
  • 100% veilig, getest volgens de speelgoed norm EN 71-3
  • Voorzien van de gepatenteerde V-Shape en MiNT technologie
  • Voorzien van de ReaDY technologie
  • Dubbele backing voor extra stevigheid

Royal Grass® Bloom

Met dezelfde kenmerkende eigenschappen is de Bloom de opvolger van de Royal Grass Sense. Naast de ReaDY technologie, V-Shape en Mint-technologie bevat de Bloom meer rootzones waardoor deze een vollere uitstraling toont en tevens intensiever gebruik toelaat.

icons-bloom.png

€46,95

Royal Grass® Bliss (Eco)

Net zoals de Royal Grass Lush hebben sommige vezels, door de SUNTEC-technologie, een geelbruine kleur. Dit geeft de Royal Grass Bliss een zomerse uitstaling. Daarnaast is dit product 100% recyclebaar en laat intensief gebruik goed toe. 

icons-bliss.png

€49,95

Royal Grass® Blossom

De Royal Grass Blossom is een 50 mm lange kunstgrasmat zoals niemand deze kent. Naast de bekende Royal Grass Technologieën bevat deze mat niet alleen de bekende V-shape maar ook een Multi shape en extra rootzones hetgeen de mat extreem zacht laat voelen en een zeer volle uitstraling geeft. 

icons-blossom.png

€46,95

Royal Grass® Aura

De Royal Grass Aura is een 30 mm lange kunstgrasmat zoals niemand deze kent. Naast de bekende Royal Grass Technologieën bevat deze net zoals de Blossom de bekende V-shape, Multi shape en extra rootzones hetgeen de mat extreem zacht laat voelen en een zeer volle uitstraling geeft.

 icons-aura.png

€41,95

Royal Grass® Sense

Door ReaDY technologie kroest dit product zeer natuurgetrouw. Iedere vezel (52mm) heeft zijn eigen “groei” richting wat het gras een heerlijk eigenwijs karakter geeft. De uitstraling is alsof het gras toe is aan een maaibeurt.

icons-sense.png

€44,95

Royal Grass® Lush

Sommige vezels hebben een geelbruine kleur. Dit geeft de grasmat het prettige nazomerse uiterlijk dat zo kenmerkend is voor dit type gras. Oogt heerlijk vol en de ReaDY®-technologie geeft iedere grasspriet een natuurlijke eigen positie.

icons-lush.png

€44,95

Royal Grass® Supreme

De Supreme is één van de kortste gazonnen binnen de Royal Grass® collectie. De korte grassprieten, van 25 mm hoog, in combinatie met de volheid van het product  geven dit gazon een strakke look. 

 

Knipsel.png

€40,95

Royal Grass® Seda

Ga voor een stoer uiterlijk. De vezels staan iets verder uit elkaar waardoor de grasmat een ruwere uitstraling krijgt. De vezels (30mm) hebben een prachtige, nazomerse tint. Geschikt voor dagelijks gebruik.

icons-seda.png

€34,95

Royal Grass® Wave

Het kleinere broertje van Royal Grass Sense. Door gebruik te maken van ReaDY technologie heeft dit product een heel mooie natuurlijke uitstraling. Het gras ziet er zo echt uit dat het niet van echt te onderscheiden is.

icons-wave.png

€39,95

Royal Grass® Silk 35

Zijdezacht kunstgras met een zomerse, frisgroene kleur. Even praktisch als stijlvol. De 35mm lange vezels maken het ideaal voor een siergazon dat iedere dag gebruikt mag worden, maar bijvoorbeeld ook voor een kinderdagverblijf.

icons-silk35.png

€44,95

Kunstgras prijzen

De prijs van kunstgras wisselt sterk en is afhankelijk van verschillende factoren, bijvoorbeeld wat voor grondstoffen er gebruikt zijn, hoe het productieproces eruit ziet en hoeveel vezels er gebruikt zijn per vierkante meter. Maar bij het aanleggen van kunstgras moet u rekening houden met meer kosten, bijvoorbeeld voor de grondwerkzaamheden, de installatie en aanvullende materialen zoals instrooizand.

Bezoek de showtuin

Met zoveel verschillende soorten kunstgras is het natuurlijk lastig kiezen. Om een beter beeld te krijgen van de verschillen tussen de diverse modellen en de specifieke kenmerken van ieder type kunstgras, kunt u onze belevingstuin in Soerendonk bezoeken. Hier zijn diverse kunstgrassen aangelegd, zodat u deze van dichtbij kunt bekijken en er zelfs overheen kunt lopen.

Kwaliteit kunstgras

Over het algemeen kan gezegd worden dat de grondstoffen die gebruikt worden voor het produceren van de vezels en de backing een groot deel van de prijs bepalen. Hoe hoger de kwaliteit, hoe sterker en duurzamer de grasmat is. Dit is echter ook terug te zien in de prijs. Kunstgrassen met een dubbele backing zijn vaak duurder, maar ook veel slijtvaster en gaan daardoor jaren langer mee.

Daarnaast is de mate van onderzoek die er is gedaan om het kunstgras te produceren van invloed op de prijs. Innovatieve technieken die de grasmat natuurlijker laten ogen en haar steviger maken, zorgen er ook voor dat de prijs iets omhoog gaat. Daar staat echter tegenover dat het kunstgras een langere levensduur heeft en er realistischer uitziet.

Overige kosten

Zoals gezegd komen er bij het aanleggen van kunstgras vaak ook nog andere kosten kijken. U dient bijvoorbeeld rekening te houden met kosten voor de grondwerkzaamheden. De bodem onder het kunstgras moet onder andere stabiel en waterdoorlatend zijn. Soms is het bijvoorbeeld beter om een ondergrond van stabilisé te plaatsen. Verder adviseren wij om de grasmat te verzwaren met instrooizand.

Kunstgras laten aanleggen

U kunt ervoor kiezen het kunstgras zelf te leggen. Het aanleggen van kunstgras is echter een specialistische klus en voor het beste resultaat is het vaak verstandig de installatie uit te laten voeren door een bedrijf dat hier gespecialiseerd in is. Bij Roefs Kunstgras kunt u Royal Grass kunstgras kopen, inclusief en exclusief installatie.

Bent u benieuwd hoeveel het aanleggen van kunstgras, met of zonder installatie, exact gaat kosten? Roefs Kunstgras stelt graag een op maat gemaakte offerte voor u op.

Vraag een offerte aan