Kunstgras De Kempen

Wilt u kunstgras kopen in Valkenswaard, Veldhoven, Bergeijk of Reusel? Pieter Roefs Kunstgras is de kunstgrasexpert van Limburg en Zuid-Brabant. Als officieel verkooppunt van Royal Grass heeft Pieter Roefs een uitgebreide collectie aan kwalitatief hoogwaardige, nauwelijks van natuurlijk gras te onderscheiden kunstgrassen. Door de jarenlange ervaring kan Roefs Kunstgras u voorzien van gedegen advies, u helpen met het bepalen van het juiste soort kunstgras voor uw tuin en de installatie van het kunstgras.

Royal Grass in ''De Kempen''

 

Wanneer u besluit kunstgras aan te leggen, dan dient u te bepalen wat voor soort kunstgras u graag wilt. Gaat u bijvoorbeeld voor een sierlijk kunstgras, een strak gazon of een grasmat met een wilde uitstraling? Ook heeft Roefs Kunstgras grasmatten die speciaal zijn bedoeld voor extra intensief gebruik, zoals voor speeltuinen en schoolpleinen.

Kunstgras aanschaf

Wanneer u kunstgras koopt dan zijn er een aantal factoren van belang. Het grastapijt dient natuurlijk jarenlang mee te gaan, er mooi uit te zien en gegarandeerd veilig te zijn. Daarom verkoopt Pieter Roefs kunstgras van Royal Grass. Dit vooraanstaande merk produceert kunstgrassen van de allerhoogste kwaliteit. Ieder kunstgras is uitgebreid getest door onafhankelijke instanties en voldoet aan de strengste veiligheidsnormen. Bovendien zijn de producten van Royal Grass honderd procent recyclebaar.

Op esthetisch gebied zijn de kunstgrassen van onovertroffen kwaliteit. Door het gebruik van diverse innovatieve technieken is het kunstgras nauwelijks van echt gras te onderscheiden. Dat doet echter niets af aan de duurzaamheid. Door een dubbele backing en stevige, veerkrachtige vezels kan Royal Grass kunstgras intensief gebruikt worden en heeft het een jarenlange levensduur.


Voor tuin of balkon 

Kunstgras is een zeer veelzijdig en onderhoudsvriendelijk product. Daarom is het ideaal voor in de tuin. Omdat het op vrijwel iedere ondergrond gelegd kan worden, kunt u kunstgras tevens gebruiken om uw balkon een frisse, groene uitstraling te geven. Doordat kunstgras het hele jaar door te gebruiken is, ongeacht de weersomstandigheden, is het bovendien een erg geschikt product voor in de openbare ruimte.


Kunstgras laten leggen

Het aanleggen van kunstgras is een specialistische klus. Roefs Kunstgras heeft een installatieservice, zodat u zich zelf geen zorgen hoeft te maken over het aanleggen van uw kunstgras. Tevens kunnen onze specialisten u helpen met de grondwerkzaamheden. Verder helpt Roefs Kunstgras u graag met het onderhoud van uw kunstgras door middel van een grondige reinigingsbeurt.

Kunstgras prijzen

De prijzen van kunstgras worden berekend per vierkante meter. Daarnaast komen er bij het leggen van kunstgras vaak nog extra kosten kijken. Wilt u weten wat het aanleggen van kunstgras in uw geval kost? Vraag dan gerust een vrijblijvende offerte aan.

Bent u op zoek naar kunstgras in gebied 'De Kempen' en omgeving? Onze teams kunnen de installatie van kunstgras onder andere verzorgen in de volgende regio’s:

  • Westerhoven
  • Loveren
  • Bergeijk
  • Luyksgestel
  • Riethoven
  • Achelse Kluis
  • Eersel
  • Steensel
  • Heikant
  • Waalre