Kunstgras Someren

Kunstgras is er in vele soorten en maten. Roefs Kunstgras levert in Someren kunstgras van de allerhoogste kwaliteit, zowel aan particulieren als tuinprofessionals. Als officieel servicepunt van Royal Grass in Zuid-Brabant en Limburg heeft Roefs Kunstgras een uitgebreide collectie aan prachtige, natuurgetrouwe kunstgrassen. Kom gerust langs in de showtuin voor meer informatie en om de verschillende modellen van dichtbij te bekijken.

Kunstgras leverancier Someren

 

Roefs Kunstgras is de erkende dealer van Royal Grass in Someren. U kunt hier terecht voor de aanschaf van alle modellen uit de uitgebreide collectie van Royal Grass. Daarnaast is Roefs Kunstgras gespecialiseerd in de aanleg van kunstgras. Of u nu kunstgras wilt voor uw tuin, balkon, dakterras of misschien voor een speelveld, Roefs Kunstgras adviseert u graag over het juiste soort kunstgras, of er wellicht grondwerkzaamheden moeten worden verricht en hoe het kunstgras het beste geïnstalleerd kan worden.

Kwaliteit kunstgras

Wanneer u op zoek bent naar kunstgras van de allerhoogste kwaliteit, dan is Royal Grass exact wat u wilt. De kunstgrassen van Royal Grass ogen ongekend natuurlijk door het gebruik van innovatieve technieken als de V-shape ®. In het kort betekent deze techniek dat iedere vezel, net als een echte grasspriet een V-vorm heeft. Daarnaast heeft kunstgras van Royal Grass een zeer natuurlijke glans. Hierdoor oogt het natuurlijker dan ooit tevoren.

Alle kunstgrassen van Pieter Roefs zijn bovendien gegarandeerd veilig. De Royal Grass kunstgrassen zijn uitgebreid getest door onafhankelijke instanties en voldoen aan de strengste veiligheidseisen. U kunt uw kinderen er dus met een gerust hart op laten spelen.


Kunstgras onderhoud

Een van de grote voordelen van kunstgras is dat het nagenoeg geen onderhoud vergt. Wel is het belangrijk om het kunstgras goed schoon te houden. Dit doet u door bladeren en onkruid te verwijderen. Na een aantal jaar is het verstandig om het kunstgras grondig te laten reinigen door een professioneel bedrijf als Roefs Kunstgras. Tijdens de onderhoudsbeurt worden zand en stofdeeltjes die zich in de loop der jaren tussen de vezels hebben verzameld verwijderd. Daarnaast heeft Roefs Kunstgras een speciale machine die mos en onkruid losmaakt en verwijdert.


Showtuin kunstgras

Wilt u graag zelf zien hoe natuurgetrouw het kunstgras van Pieter Roefs is? Bezoek dan eens de showtuin. Hier zijn verschillende modellen kunstgras voor u aangelegd, zodat u deze met elkaar kunt vergelijken. U kunt direct informatie en advies vragen aan een van de aanwezige medewerkers.

Kunstgras Someren en omgeving

Roefs Kunstgras is actief in Brabant en Limburg. Heeft u interesse in kunstgras voor uw tuin? Wilt u zelf kunstgras installeren, dan helpen wij u graag op weg. Voor een professionele aanleg hebben wij verschillende teams waarmee we de volgende plaatsen ook perfect kunnen servicen:

  • Heusden
  • Asten
  • Lierop
  • Mierlo
  • Neerkant
  • Meijel
  • Vlierden