Pieter Roefs

als het gras groen mag zijn

Maak een afspraak

Kunstgras leverancier

Pieter Roefs is de erkende kunstgras leverancier en servicepunt voor tuinprofessionals van het merk Royal Grass in het zuiden van Brabant en in Limburg. Waarom werkt Roefs Kunstgras met Royal Grass? Dat is eigenlijk heel eenvoudig. Royal Grass is absolute topkwaliteit kunstgras. Kiest u voor Roefs als kunstgras leverancier dan kiest u voor kunstgras dat ongekend natuurgetrouw oogt, een jarenlange levensduur heeft, gegarandeerd veilig is en ook nog eens op een zeer milieubewuste manier wordt geproduceerd.

Met onze ervaring en de producten van Royal Grass kunnen wij top kwaliteit leveren:

 • Kunstgras leverancier sinds 2003
 • Absolute focus op kwaliteit
 • 15 jaar garantie
 • 100% veilig, getest volgens de speelgoed norm EN 71-3
 • Innovaties als V-Shape en MiNT en ReaDY technologie
 • Dubbele backing voor extra stevigheid

Voor particulieren

Wilt u kunstgras in uw tuin, bent u opzoek naar het beste kunstgras voor uw balkon of dakterras of wilt u een speelveld aanleggen met kwalitatief hoogwaardig kunstgras? Dan helpt Roefs Kunstgras u graag verder.

De medewerkers van Roefs Kunstgras geven u graag advies over de verschillende soorten kunstgras, kunnen u helpen met het maken van een installatieplan en leggen u uit wat er nodig is voor het aanleggen van kunstgras. Daarnaast kan Roefs Kunstgras het kunstgras desgewenst voor u installeren.

Voor een goed beeld van ons kunstgras adviseren wij u een bezoek te brengen aan onze modeltuin, waar alle Royal Grass producten zijn aangelegd. Wij zullen u uitleggen wat de verschillen zijn en u adviseren welk gras het meest geschikt is voor uw tuin.

De modeltuin is vrij toegankelijk… de koffie staat klaar!

Voor tuinprofessionals

Ook als u hovenier of tuinprofessional bent en graag wilt werken met kunstgras, dan kunt u terecht bij Pieter Roefs als uw leverancier en partner. Met kunstgras van Royal Grass weet u zeker dat u uw klanten producten van topkwaliteit biedt. Ontwerp de mooiste tuinen met kunstgras. U kunt de installatie zelf uitvoeren, maar u kunt er ook voor kiezen dit te laten doen door Roefs Kunstgras, zodat u zich kunt concentreren op het aanleggen van de rest van de tuin.

Wilt u liever niet zelf installeren? Dan staat Team Roefs klaar om de installatie voor u te verzorgen of samen met u. U prepareert de ondergrond en wij zorgen voor een perfect geïnstalleerd kunstgras-gazon!

Kan uw klant moeilijk vanaf een staaltje kiezen? Geen probleem: Wij helpen u graag de klant te overtuigen. u kunt uw klant naar onze showtuin sturen, wij kunnen advies geven en krijgt een staal van hun keuze mee zodat u weet welk kunstgras te offreren en installeren.

Wat mag u als tuinprofessional van ons verwachten?

 • Alle soorten Royal Grass kunstgras direct uit voorraad leverbaar.
 • 1 dag van te voren bestellen en uw gewenste coupon ligt klaar.
 • Alle accessoires voor de perfecte installatie direct leverbaar.
 • Mogelijkheid tot lenen van professioneel installatiegereedschap
 • Ondersteuning bij het maken van een installatie-plan
 • Gratis inspiratiebox ter ondersteuning + consumentenboekjes.
 • U kunt dagelijks terecht vanaf 7.30 – 18.00 uur (zaterdag tot 12.00 uur en zondag gesloten)

Dus… als het op kunstgras aankomt dan staat Team Roefs voor u klaar!

Kunstgras leverancier

Waarom kiezen voor kunstgras van Royal Grass? Die vraag beantwoorden wij graag, Sinds 2003 streven wij al naar de hoogste kwaliteitsstandaard, in slijtvastheid, veiligheid en natuurlijke uitstraling. Enkele aspecten uitgelicht:

Natuurlijk uiterlijk

Kunstgras van Royal Grass oogt zeer natuurgetrouw. Er is uitgebreid onderzoek gedaan naar de uiterlijke kenmerken van echt gras en deze zijn tot in detail nagebootst in de kunstgrassen van Royal Grass. Zo hebben  de vezels net als echte grassprieten een V-vorm. Daarnaast maakt Royal Grass gebruik van diverse innovaties als  ReaDY® en MiNT®. Hierdoor heeft het kunstgras een zeer natuurlijke glans en kroest het zeer natuurgetrouw.

Veiligheid

Een andere reden om voor Royal Grass te kiezen is de veiligheid. Alle kunstgrassen van Royal Grass zijn uitgebreid getest door onafhankelijke instanties als TNO en SGS volgens de strenge EN 71-3 norm. Alle Royal Grass producten voldoen hiermee aan de strengste Europese veiligheidsnormen. Dit zijn dezelfde normen als gelden voor kinderspeelgoed. U kunt uw kinderen dus zonder problemen laten spelen op uw kunstgras. Vraag desgewenst het certificaat op.

Stevig en slijtvast

Met kunstgras van Royal Grass bent u verzekerd van de allerhoogste kwaliteit. Het kunstgras is stevig, slijtvast en heeft een jarenlange levensduur. Dat komt onder andere door het gebruik van de hoogste kwaliteit grondstoffen voor de vezels, de dubbele backing en het gebruik van innovatieve technieken die het kunstgras extra veerkrachtig maken.

Milieu

Royal Grass kunstgras wordt op een zeer milieuvriendelijke wijze geproduceerd. Er wordt nergens in het productieproces gebruik gemaakt van zware metalen of schadelijke stoffen. Bovendien is het kunstgras volledig recyclebaar. Niet voor niets heeft Royal Grass het Singapore Green Label ontvangen.

Garantie

Hoe lang kunstgras meegaat hangt uiteraard af van de manier waarop het gebruikt wordt. Op producten van Royal Grass krijgt u 15 jaar garantie. Alle gebreken die kunnen worden toegewezen aan de fabricage van de grasmat vallen daaronder.