Kunstgras Nederweert

Het mooiste kunstgras in Nederweert vindt u bij Roefs Kunstgras. Als officiële dealer van Royal Grass heeft Roefs Kunstgras uitsluitend topkwaliteit producten. De kunstgrassen hebben een jarenlange levensduur en zijn bovendien nauwelijks van echt gras te onderscheiden. Al sinds 2008 is Roefs Kunstgras dé specialist op het gebied van kunstgras in de omgeving van Nederweert. Geniet van de mooiste kunstgrassen, uitstekende service en betrouwbaar advies.

over roefs kunstgras

Roefs Kunstgras is het officiële verkooppunt van Royal Grass in Zuid-Brabant en Limburg. Zowel particulieren als tuinprofessionals kunnen hier terecht voor de aanschaf van de mooiste kunstgrassen. U kunt het kunstgras kopen zonder installatie of compleet met aanleg. De specialisten van Roefs Kunstgras kunnen u alles vertellen over de verschillende soorten grastapijt en u uitvoerig adviseren over de aanleg. Daarnaast heeft Roefs Kunstgras alle materialen die nodig zijn voor de installatie en beschikt het over professionele machines zoals een instrooiwagen en een speciaal ontworpen machine voor groot onderhoud.

Bekijk deze prachtige installatie in Nederweert met Silk 35.

Over Royal Grass

Roefs Kunstgras heeft alle kunstgrassen uit de uitgebreide collectie van Royal Grass op voorraad. De kunstgrassen van Royal Grass zijn stuk voor stuk van de allerhoogste kwaliteit en variëren in uiterlijk en in prijs. Door het gebruik van diverse innovatieve technieken is het kunstgras van Royal Grass nagenoeg niet van echt gras te onderscheiden. Maar misschien nog wel belangrijker: alle kunstgrassen zijn honderd procent veilig.

Het assortiment is zeer veelzijdig. Wilt u in uw tuin strak kunstgras met korte vezels, of juist wilder ogende kunstgrassen. Of kunstgras dat speciaal is gemaakt om op te spelen. De medewerkers van Roefs Kunstgras helpen u graag bij het uitzoeken van het meest geschikte type kunstgras. Wilt u de verschillende modellen graag eens van dicht bij bekijken? Breng dan een bezoekje aan de showtuin van Roefs Kunstgras in Soerendonk. Hier zijn verschillende soorten kunstgras voor u aangelegd.

 

Waarom kunstgras kopen?

Kunstgras heeft diverse voordelen ten opzichte van natuurlijke gras. Denk bijvoorbeeld aan het onderhoudsvriendelijke karakter van kunstgras. U hoeft nooit meer gras te maaien of het gras te sproeien. Bovendien is kunstgras het hele jaar door groen en bestand tegen alle weersomstandigheden. Tel daarbij op dat kunstgras geschikt is voor iedere ondergrond en u heeft het ideale product voor uw tuin, balkon of dakterras in Nederweert.

Kunstgras Nederweert

Roefs Kunstgras levert en installeert kunstgras overal in en om Nederweert. Overweegt u om kunstgras te kopen voor uw tuin, balkon, dakterras of ander project? Wilt u zelf kunstgras installeren, dan helpen wij u graag op weg. Voor een professionele aanleg hebben wij verschillende teams waarmee we de volgende plaatsen ook perfect kunnen servicen:

  • Nederweert Eind
  • Ospel
  • Heibloem
  • Asten
  • Leveroy
  • Neythuysen