Kunstgras kinderopvang in Budel

Kinderopvang ’t Boerderijtje in Budel heeft sinds kort een prachtig kunstgras speelveld, waar de kinderen zich helemaal op uit kunnen leven. Roefs Kunstgras installeerde de prachtige grasmat, die niet alleen ontzettend gebruiksvriendelijk is, maar er ook nog eens verbazingwekkend realistisch uitziet. Wij zien benieuwd of de kinderen, hun ouders en andere bezoekers kunnen zien dat er kunstgras ligt.

Kunstgras: ideaal voor een kinderopvang

Als kunstgrasspecialist hoort Roefs Kunstgras regelmatig over de problemen met natuurgras, vooral op plekken die intensief gebruikt worden. Een grasveld ziet er natuurlijk erg mooi uit en heeft een fijne groene uitstraling, maar het gras in goede staat houden is niet eenvoudig. Zo worden speelvelden snel stukgelopen en wordt een grasveld bij slecht weer al snel modderig. Bepaald niet de ideale ondergrond voor een speelveld.

Kunstgras is een uitstekend alternatief voor natuurgras. Met kunstgras geniet men nog steeds van dezelfde frisse, groene uitstraling, maar men heeft geen last van de problemen die veel voorkomen bij een gazon van natuurgras. Naast minimaal onderhoud ligt kunstgras er altijd en onder alle weersomstandigheden prachtig bij, kan intensief gebruikt worden zonder dat het stukgaat en is ook direct na een flinke regenbui weer te betreden. Daarmee was kunstgras ook de perfecte oplossing voor het speelveld van kinderopvang ’t Boerderijtje.

Roefs Kunstgras werkt als officiële partner van Royal Grass uitsluitend met producten van de hoogste kwaliteit. Het kunstgras van Royal Grass heeft een dubbele backing en topkwaliteit vezels die jarenlang dezelfde kleur houden, veerkrachtig zijn en niet slijten. Daarmee is dit kunstgras perfect voor een veld waar flink op gespeeld mag worden.

Natuurgetrouw kunstgras

Voor het grasveld bij het kinderdagverblijf in Budel is gebruikgemaakt van Royal Grass Wave. Dit model kunstgras onderscheidt zich door het gebruik van een techniek genaamd ReaDY®. Door deze technologie hebben alle kunstgrasvezels een eigen groeirichting, waardoor het kunstgras er extra natuurgetrouw uitziet. In combinatie met de realistische kleuren en de natuurlijke vorm van de vezels zorgt dit voor een kunstgras dat nauwelijks van echt gras te onderscheiden is.

Het kunstgras ziet eruit alsof het enkele dagen niet gemaaid is. Dit komt doordat Royal Grass Wave vezels van 36mm heeft. Dat is net iets langer dan de meeste kunstgrassen, waardoor de grasmat een volle, levendige uitstraling krijgt.

Kunstgras kinderopvang in Budel